Connect with us

News Updates

ASHES OF ARES: Τρίτο άλμπουμ από τα πρώην μέλη των ICED EARTH, Matt Barlow και Freddie Vidales


To τρίτο τους stu­dio άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν οι ASHES OF ARES, η μπάντα που έφτιαξαν τα πρώην μέλη των ICED EARTH, Matt Bar­low και Fred­die Vidales, με τίτλο, “Emper­ors and fools”. Η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι στις 21 Ιανουαρίου 2022 από την ROAR! Rock Of Angels. Η παραγωγή στο “Emper­ors and fools” με τη μίξη και το mas­ter­ing να έχουν γίνει από τον Byron Fil­son στα Vil­lain Record­ing στο Phoenix της Ari­zona. Το art­work το επιμελήθηκε o Kamil Pietruczynik.

Το track list­ing του δίσκου είναι το ακόλουθο:

  1. A city in decay (intro)
    2. I am the night
    3. Our last sunrise
    4. Primed
    5. Where God fears to go
    6. Emper­ors and fools
    7. By my blade
    8. What tomor­row will bring
    9. The iron throne
    10. Gone
    11. Throne οf iniq­ui­ty (CD-exclu­sive track)
    12. Mon­ster’s lament

Matt Bar­low – φωνητικά
Fred­die Vidales — Κιθάρες, μπάσο

Μια πλειάδα καλεσμένων ανακοινώθηκαν στο δίσκο επίσης:
* Drums ο Van Williams (ex-NEV­ER­MORE)
* Πλήκτρα στην εισαγωγή ο Jon­ah Weingarten
* Πρώτο solo “The iron throne” ο Wiley Arnett (SACRED REICH)
* Δεύτερο solo στο “The iron throne” ο Char­lie Mark
* Δεύτερο solo στο “Mon­ster’s lament” ο Bill Hudson
* Φωνητικά στο “Mon­ster’s lament” ο Tim “Rip­per” Owens
* Πλήκτρα στο “Mon­ster’s lament” ο Bri­an Trainor


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright © 2022 Rock Hard Greece.

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece