Connect with us

News Updates

CELLAR STONE: Πρώτο video clip από τον επερχόμενο δίσκο τους


Οι Έλληνες met­allers, CELLAR STONE, κυκλοφόρησαν το video clip από το πρώτο sin­gle του επερχόμενου άλμπουμ τους, για το τραγούδι “Going under”. Ο δίσκος τους, θα ονομάζεται “Rise & fall” και θα βγει την 1η Ιουλίου από τη ROAR! Rock Of Angels Records.

Δείτε το video από κάτω:

Cel­lar Stone line-up:
Aris Pir­ris – Vocals
George Maroulees – Guitar
Akis Roost­er – Bass
George Karlis – Drums

Offi­cial Site:



Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright © 2022 Rock Hard Greece.

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece