Connect with us

News Updates

CROWBAR: Κυκλοφόρησαν βίντεο για το νέο τραγούδι “Bleeding From Every Hole”


Οι CROWBAR θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, “Zero And Below”, στις 4 Μαρτίου μέσω της MNRK Heavy (πρώην eOne Music). Το επίσημο βίντεο για το τελευταίο sin­gle του άλμπουμ, “Bleed­ing From Every Hole”, μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Σε παραγωγή, μίξη και mas­ter­ing από τον Duane Simoneaux στο OCD Record­ing And Pro­duc­tion στο Metairie της Λουιζιάνα, το “Zero And Below” είναι παλιάς σχολής άλμπουμ, ακροβατώντας ανάμεσα σε έναν ηχηρό μελωδισμό που είναι παράλληλα εκπληκτικά ώριμος.

Τrack­list του “Zero And Below”:
01. The Fear That Binds You
02. Her Evil Is Sacred
03. Con­fess To Nothing
04. Chem­i­cal Godz
05. Denial Of The Truth
06. Bleed­ing From Every Hole
07. It’s Always Worth The Gain
08. Crush Negativity
09. Rean­i­mat­ing A Lie
10. Zero And Below


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright © 2022 Rock Hard Greece.

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece