Connect with us

News Updates

DEF LEPPARD: Οι λεπτομέρειες για το νέο δίσκο τους και το πρώτο single


Pho­to by Anton Corbijn

Στις 27 Μαΐου, οι DEF LEPPARD, το συγκρότημα που είναι ήδη στο Rock And Roll Of Fame, με δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεων, θα κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ, που θα ονομάζεται “Dia­mond star halos”. Από κάτω μπορείτε να ακούσετε και το πρώτο sin­gle του, με τον τίτλο “Kick”.

Το “Dia­mond star halos”, είναι μία ευθεία αναφορά στο “Bang a gong (Get it on)”, το τραγούδι των T. REX (αυτούσιος στίχος εκείνου του τραγουδιού) και υπάρχουν συμμετοχές από τη βραβευμένη με Gram­my τραγουδίστρια, Ali­son Krauss (η οποία έχει συνεργαστεί και με τον Robert Plant) και τον πληκτρά του David Bowie, Mike Garson.

1.    Take What You Want
2.    Kick
3.    Fire It Up 
4.    This Gui­tar [feat. Ali­son Krauss]
5.    SOS Emergency
6.    Liq­uid Dust
7.    U Rok Mi
8.    Good­bye For Good This Time
9.    All We Need
10.    Open Your Eyes
11.    Gimme A Kiss
12.    Angels (Can’t Help You Now)
13.    Life­less [feat. Ali­son Krauss]
14.    Unbreak­able
15.    From Here To Eternity



Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright © 2022 Rock Hard Greece.

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece