Banner Top
Banner Content


Οι Ολλανδοί symphonic metallers, EPICA, θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, “Omega”, στις 26 Φεβρουαρίου 2021 από τη Nuclear Blast, πέντε χρόνια μετά το “The holographic principle”. Και αυτή τη φορά, παραγωγός θα είναι ο σπουδαίος Joost Van Den Broek (POWERWOLF, AYREON) και το πρώτο single του δίσκου, το “Abyss of time”, συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip, φτιαγμένο από την εταιρία Grupa 13, που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους υπερπαραγωγές.
“Omega” track listing:
01. Alpha – Anteludium
02. Abyss Of Time – Countdown To Singularity
03. The Skeleton Key
04. Seal of Solomon
05. Gaia
06. Code Of Life
07. Freedom – The Wolves Within
08. Kingdom Of Heaven, Part 3 – The Antediluvian Universe
09. Rivers
10. Synergize – Manic Manifest
11. Twilight Reverie – The Hypnagogic State
12. Omega – Sovereign Of The Sun Spheres


Leave a Comment

Rock Hard Radio Live 24/7