Connect with us

News Updates

FIVE FINGER DEATH PUNCH: Κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι “Times Like These”


Pho­to cred­it: Travis Shinn

Το “Times Like These”, είναι ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι από τους FIVE FINGER DEATH PUNCH, προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος, “After­Life”, το οποίο αναμένεται στις 19 Αυγούστου και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Το ομότιτλο κομμάτι “After­life”, το οποίο κυκλοφόρησε ως sin­gle τον Απρίλιο, έδωσε πρόσφατα στους FIVE FINGER DEATH PUNCH τα περισσότερα διαδοχικά Νο. 1 στο Main­stream Rock Air­play chart του Bill­board. Το τραγούδι ήταν η 13η συνολικά Νο. 1 θέση του συγκροτήματος και η όγδοη εισαγωγή του στο chart στη σειρά. Οι FIVE FINGER DEATH PUNCH ξεπέρασαν έτσι τους DISTURBED και SHINEDOWN, καθένας από τους οποίους έχει επτά συνεχόμενα Νο. 1 στο chart.

“After­Life” track listing:
01. Wel­come To The Circus
02. After­Life
03. Times Like These
04. Roll Dem Bones
05. Pick Up Behind You
06. Judg­ment Day
07. IOU
08. Thanks For Asking
09. Blood And Tar
10. All I Know
11. Gold Gutter
12. The End




Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright © 2022 Rock Hard Greece.

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece