Banner Top
Banner Content

Οι Τεξανοί thrashers FLOTSAM AND JETSAM, ανακοίνωσαν ότι  θα κυκλοφορήσουν το 14ο στούντιο άλμπουμ τους, με τίτλο “Blood in the water”, στις 4 Ιουνίου, από την AFM Records.

Το tracklisting του δίσκου είναι το ακόλουθο, ενώ από κάτω μπορείτε να δείτε και το εξώφυλλο.

1. Blood In The Water
2. Burn The Sky
3. Brace For Impact
4. A Place To Die
5. The Walls
6. Cry For The Dead
7. The Wicked Hour
8. Too Many Lives
9. Grey Dragon
10. Reaggression
11. Undone
12. Seven Seconds ‘Til The End Of The World

Tags: , , , , ,

Related Article


Leave a Comment

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece