Connect with us

News Updates

GHOST: Νέο video clip και οι λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ


Οι Σουηδοί occult rock­ers, GHOST, ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, πέμπτο στη σειρά, με τον τίτλο “Impera”, στις 11 Μαρτίου από τη Loma Vista/Concord. Σήμερα, έδωσαν στη δημοσιότητα το video clip για το νέο τους sin­gle, “Call me lit­tle sun­shine”, που το σκηνοθέτησε ο σπουδαίος Matt Mahurin.

Την παραγωγή στο δίσκο, έκανε ο Klas Åhlund και τη μίξη ο Andy Wallace.

01. Imperium
02. Kaisarion
03. Spillways
04. Call Me Lit­tle Sunshine
05. Hunter’s Moon
06. Watch­er In The Sky
07. Dominion
08. Twenties
09. Dark­ness At The Heart Of My Love
10. Griftwood
11. Bite Of Passage
12. Respite On The Spi­tal Fields

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright © 2022 Rock Hard Greece.

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece