Banner Top
Banner Content

Ο Gus G., κιθαρίστας των FIREWIND και πρώην κιθαρίστας του Ozzy Osbourne, κυκλοφόρησε το νέο του solo άλμπουμ, το πρώτο που είναι εξ ολοκλήρου instrumental, με τίτλο “Quantum leap” και από κάτω μπορείτε να δείτε το video clip για το “Into the unknown”, που ανοίγει το δίσκο.

“Quantum Leap” track listing:

  1. Into The Unknown
    02. Exosphere
    03. Quantum Leap
    04. Chronesthesia
    05. Enigma Of Life
    06. Judgement Day
    07. Fierce
    08. Demon Stomp
    09. Night Driver
    10. Not Forgotten
    11. Force Majeure (feat. Vinnie Moore)

Tags: , , , ,

Related Article


Leave a Comment

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece