Connect with us

News Updates

HARDWAY: Ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του “Get up to the top”



Οι Έλληνες HARDWAY ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πρώτου τους full– length άλμπουμ στις 21 Νοεμβρίου με τίτλο «Get Up to the Top» σε ψηφιακή μορφή αρχικά και μέσα στο επόμενο διάστημα και σε φυσική μορφή. Στο άλμπουμ θα περιλαμβάνονται 7 τραγούδια και η μπάντα υπόσχεται ένα μουσικό ταξίδι στο σταυροδρόμι των Hard, Blues και South­ern ήχων. 

Εδώ είναι το πρώτο sin­gle με το ομότιτλο κομμάτι του δίσκου ‘Get Up to the top’ : 


Οι Hard­way είναι ένα Hard Rock — Blues Rock συγκρότημα. Σχηματίστηκαν στα Τρίκαλα τον Φεβρουάριο του 2016 ως ντουέτο από τον Dim­itri Swas­non και τη Naya Kouti και τα πρώτα χρόνια έπαιξαν αρκετά λάιβ με το όνομα “Swan­son and Naya” .Το 

2018 κυκλοφόρησαν ένα ψηφιακό sin­gle  με τίτλο “Rock and Roll” μέχρι που άλλαξε το line­up και εντάχθηκαν στο συγκρότημα  άλλα τέσσερα βασικά μέλη. 

Για προπαραγγελία του άλμπουμ κάντε κλικ εδώ:  


  1. Highs & Lows 
  2. The Art Of Lying 
  3. One In A Million 
  4. Hit By The Devil 
  5. Get Up To The Top 
  6. For Your Love 
  7. Coun­try Girl 


Con­tact HARDWAY : 

Face­book :

Insta­gram :

Youtube :

Band­camp :

Mail : [email protected]

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright © 2022 Rock Hard Greece.

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece