Connect with us

News Updates

JEFF SCOTT SOTO: Δίσκος με τραγούδια απ’ όλη την καριέρα του, με λαμπερούς καλεσμένους


Ένα ακόμη project ετοιμάζει η Fron­tiers, σε συνεργασία με τον Jeff Scott Soto. Πρόκειται για ένα νέο άλμπουμ με τραγούδια απ’ όλη την καριέρα του Soto, έχοντας καλέσει διάφορους τραγουδιστές, που ο ίδιος αποκαλεί «αδερφούς», σε ντουέτα και το άλμπουμ θα έχει  τίτλο “Jeff Scott Soto — The Duets Col­lec­tion Vol. 1”.

Το track­list­ing και οι καλεσμένοι, είναι οι εξής:

01- Livin’ The Life (ROCK STAR) / Erik Martens­son (Eclipse/W.E.T.)
02- Don’t Let It End (YNGWIE MALMSTEEN) / Dino Jelu­sick (Ani­mal Drive)
03- Mys­te­ri­ous (TALISMAN) / Eric Mar­tin (Mr. Big)
04- Believe in Me (JSS) / Nathan James (Inglo­ri­ous)
05- Com­ing Home (SOUL SIRKUS) / Deen Cas­trono­vo (Jour­ney, Bad English)
06- I’ll Be Wait­ing (TALISMAN) / Alirio Net­to (Shaman, Queen Extravaganza)
07- Call­in’ All Girls (EYES) / Rus­sell Allen (Sym­pho­ny X)
08- Colour My XTC (TALISMAN) / Renan Zon­ta (Elec­tric Mob)
09- War­rior (AXEL RUDI PELL) / John­ny Gioeli (Hard­line, Axel Rudi Pell)
10- Hold­ing On (JSS) / BJ (SOTO, Spektra)
11- Again 2 B Found (HUMANIMAL) / Mats Lev­en (Can­dle­mass)

Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright © 2022 Rock Hard Greece.

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece