Banner Top
Banner Content

Οι ME AND THAT MAN, το side project του Ner­gal των BEHEMOTH, ανακοίνωσαν μία συνεργασία με τον Tobias Forge, τον άνθρωπο πίσω από την μάσκα του Papa Emer­i­tus των GHOST, κυκλοφορώντας ένα νέο sin­gle με τον τίτλο “Under the spell”.

Το τραγούδι, προέρχεται από το τρίτο άλμπουμ των ME AND THAT MAN, υπό τον τίτλο “New man, new songs, same shit, Vol.2”, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα, από την Napalm Records. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το νέο τραγούδι και να βρείτε την Track­list του νέου δίσκου, με τους συμμετέχοντες σε αυτό ειδικούς καλεσμένους.

Track­list του“New man, new songs, same shit, Vol.2″:
01. Black hearse cadil­lac (feat. Hank Von Hell, Anders Odden)
02. Under the spell (feat. Mary Goore)
03. All hope has gone (feat. Blaze Bay­ley, Gary Holt, Jeff Man­tas Dunn)
04. Witch­es don’t fall in love (feat. Kristof­fer Rygg)
05. Los­ing my blues (feat. Olve Abbath Eike­mo, Frank The Bap­tist, Chris Holmes)
06. Cold­est day in hell (feat. Ralf Gyl­len­ham­mar, Dou­glas Blair)
07. Year of the snake (feat. David Vincent)
08. Blues & cocaine (feat. Michale Graves)
09. Sil­ver halide echoes (feat. Randy Blythe)
10. Good­bye (feat. Alis­sa White-Gluz, Devin Townsend)
11. Angel of light (feat. Myrkur)
12. Got your tongue (feat. Chris Georgiadis)

Tags: , , , , , , ,

Related Article


Leave a Comment

Captcha Plus loading...

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece