Banner Top
Banner Content

Ο Myles Kennedy, τραγουδιστής των ALTER BRIDGE και SLASH FEATURING MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS, θα κυκλοφορήσει το δεύτερο σόλο άλμπουμ του, “The ides of March”, στις 14 Μαΐου, από τη Napalm Records. Από κάτω μπορείτε να δείτε το animated video clip για το “Get along”, που ανοίγει το δίσκο.

“The Ides Of March” track listing:

  1. Get Along
  2. A Thousand Words
  3. In Stride
  4. The Ides Of March
  5. Wake Me When It’s Over
  6. Love Rain Down
  7. Tell It Like It Is
  8. Moonshot
  9. Wanderlust Begins
  10. Sifting Through The Fire
  11. Worried Mind


Tags: , , ,

Related Article


Leave a Comment

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece