Connect with us

News Updates

OZZY OSBOURNE: Κυκλοφόρησε βίντεο για το “One of that days” με την συμμετοχή του Eric Clapton


Το μέλος του Rock And Roll Hall Of Fame και βραβευμένος με Gram­my τραγουδιστής και τραγουδοποιός Ozzy Osbourne κυκλοφόρησε νέο βίντεο για το “One of that days”. Το κομμάτι, το οποίο περιλαμβάνει ένα guest solo από τον Eric Clap­ton, προέρχεται από το τελευταίο άλμπουμ του Ozzy, “Patient num­ber 9”, το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του “Patient num­ber 9”, ο Ozzy πραγματοποίησε μια ειδική εμφάνιση στο κατάστημα Fin­ger­prints Music στο Long Beach της Καλιφόρνια το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου όπου υπέγραψε αντίγραφα του νέου άλμπουμ.

“Patient Num­ber 9” track listing:
01. Patient Num­ber 9 (feat. Jeff Beck)
02. Immor­tal (feat. Mike McCready)
03. Par­a­site (feat. Zakk Wylde)
04. Mr. Dark­ness (feat. Zakk Wylde)
05. One Of Those Days (feat. Eric Clapton)
06. A Thou­sand Shades (feat. Jeff Beck)
07. No Escape From Now (feat. Tony Iommi)
08. Noth­ing Feels Right (feat. Zakk Wylde)
09. Evil Shuf­fle (feat. Zakk Wylde)
10. Degra­da­tion Rules (feat. Tony Iommi)
11. Dead And Gone
12. God Only Knows
13. Dark­side Blues

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright © 2022 Rock Hard Greece.

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece