Connect with us

News Updates

VENOM INC: Θα κυκλοφορήσουν το άλμπουμ “There’s only black” τον Σεπτέμβριο


Οι VENOM INC., το συγκρότημα με τον αρχικό κιθαρίστα των VENOM Jeff “Man­tas” Dunn (κιθάρα) και τον πρώην μπασίστα/τραγουδιστή των VENOM Tony “Demo­li­tion Man” Dolan, θα κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ του, “There’s Only Black”, στις 23 Σεπτεμβρίου μέσω της Nuclear Blast. Το επίσημο lyric video για το πρώτο sin­gle του άλμπουμ, “How many can die”, μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Track­list του “There’s only black”:

  1. How Many Can Die (03:21)
  2. Infini­tum (03:47)
  3. Come To Me (03:46)
  4. There’s Only Black (04:49)
  5. Tyrant (05:25)
  6. Don’t Feed Me Your Lies (05:51)
  7. Man As God (03:23)
  8. Burn Liar Burn (05:32)
  9. Nine (03:34)
  10. Ram­pant (04:06)
  11. The Dance (04:54)
  12. Infer­no (05:19)


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright © 2022 Rock Hard Greece.

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece