Connect with us

News Updates

AMORPHIS: Video clip για το πρώτο single, μέσα από το “Halo”


Πριν λίγες εβδομάδες, είχατε την ευκαιρία, να διαβάσετε πρώτοι απ’ όλους, μία αναλυτική παρουσίαση στο νέο άλμπουμ των Φινλανδών dark met­allers, AMORPHIS, που έχει τίτλο “Halo” και θα βγει στις 11 Φεβρουαρίου από την Atom­ic Fire.

Πλέον, έχουμε όλοι τη δυνατότητα να δούμε το video clip για το πρώτο sin­gle του άλμπουμ, που είναι το “The moon”, σε σκηνοθεσία του Patric Ullaeus (rEvolver Film).

“Halo” track­list­ing:

  1. North­wards
    02. On The Dark Waters
    03. The Moon
    04. Wind­mane
    05. A New Land
    06. When The Gods Came
    07. Sev­en Roads Come Together
    08. War
    09. Halo
    10. The Wolf
    11. My Name Is Night
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Copyright © 2022 Rock Hard Greece.

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece