Banner Top
Banner Content

Pho­to by James Sharrock

Οι Βρετανοί extreme met­allers, CRADLE OF FILTH, θα κυκλοφορήσουν το 13ο στούντιο άλμπουμ τους, στις 22 Οκτωβρίου, με τίτλο “Exis­tence is futile”, από τη Nuclear Blast. Από κάτω μπορείτε να δείτε το video clip για το δεύτερο sin­gle, “Necro­man­tic fan­tasies”, τη σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε ο Vicente Cordero που είχε δουλέψει και στο video clip του “Crawl­ing king chaos”.

1. The Fate Of The World On Our Shoulders
2. Exis­ten­tial Terror
3. Necro­man­tic Fantasies
4. Crawl­ing King Chaos
5. Here Comes A Can­dle… (Infer­nal Lullaby)
6. Black Smoke Curl­ing From The Lips Of War
7. Dis­course Between A Man And His Soul
8. The Dying Of The Embers
9. Ashen Mortality
10. How Many Tears To Nur­ture A Rose?
11. Suf­fer Our Dominion
12. Us, Dark, Invincible
13. Sis­ters Of The Mist(Bonus track)
14. Unleash The Hel­lion (Bonus track)

Tags: , , , , ,

Related Article


Leave a Comment

Captcha Plus loading...

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece