Connect with us

News Updates

DEF LEPPARD: Κυκλοφόρησαν το νέο single “Fire It Up”


Το νέο sin­gle των DEF LEPPARD, “Fire It Up”, είναι το τρίτο sin­gle από το επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος, “Dia­mond Star Halos”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου μέσω της UMe.

Η συνέχεια του ομότιτλου άλμπουμ του 2015 είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία τώρα σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένης μιας πολυτελούς έκδοσης διπλού βινυλίου, ψηφιακών μορφών και πολλά άλλα.

“Dia­mond Star Halos” tracklist:

  1. Take What You Want
  2. Kick
  3. Fire It Up
  4. This Gui­tar (feat. Ali­son Krauss]
  5. Sos Emer­gency
  6. Liq­uid Dust
  7. U Rok Mi
  8. Good­bye For Good This Time
  9. All We Need
  10. Open Your Eyes
  11. Gimme A Kiss
  12. Angels (Can’t Help You Now)
  13. Life­less (feat. Ali­son Krauss)
  14. Unbreak­able
  15. From Here To Eternity

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright © 2022 Rock Hard Greece.

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece