Connect with us

News Updates

HALESTORM: Θα κυκλοφορήσουν το άλμπουμ “Back From The Dead” τον Μάιο, ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα το single “The Steeple”


Το βραβευμένο με Gram­my, hard rock συγκρότημα HALESTORM ανακοίνωσε το “Back From The Dead”, το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του, που θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαΐου μέσω της Atlantic. Η παραγωγή για την συνέχεια του “Vicious” του 2018 έγινε από τον Nick Rasku­linecz (FOO FIGHTERS, MASTODON, ALICE IN CHANS) με συμπαραγωγή του Scott Stevens (SHINEDOWN, DAUGHTRY, NEW YEARS DAY).

Track­list του “Back From The Dead”:

  1. Back From The Dead
  2. Wicked Ways
  3. Strange Girl
  4. Bright­side
  5. The Steeple
  6. Ter­ri­ble Things
  7. My Redemp­tion
  8. Bomb­shell
  9. I Come First
  10. Psy­cho Crazy
  11. Raise Your Horns

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright © 2022 Rock Hard Greece.

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece