Connect with us

News Updates

INSOMNIUM: Κυκλοφόρησαν το νέο τους single, “The Witch Hunter”


Στις 24 Φεβρουαρίου, οι Φιλανδοί Melod­ic Death Met­allers INSOMNIUM θα κυκλοφορήσουν το ένατο άλμπουμ τους, “Anno 1696”, μέσω της Cen­tu­ry Media Records. Βασισμένο σε ένα διήγημα του Niilo Sevä­nen (μπάσο/φωνητικά), το “Anno 1696” υφαίνεται με τη θλίψη και τα τελευταία θρυμματισμένα απομεινάρια ελπίδας. Για μια προεπισκόπηση αυτού του επερχόμενου άλμπουμ, το νέο sin­gle, “The Witch Hunter”, μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ: 

“Anno 1696” track-listing
1. 1696
2. White Christ (feat. Sakis Tolis)
3. God­for­sak­en (feat. Johan­na Kurkela)
4. Lil­ian
5. Star­less Paths
6. The Witch Hunter
7. The Unrest
8. The Rapids
Ltd. Deluxe 2CD Art­book tracks, incl. Songs of the Dusk (EP)
1. Flow­ers of the Night
2. Stained in Red
3. Song of the Dusk


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright © 2022 Rock Hard Greece.

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece