Banner Top
Banner Content

Οι MASTODON κυκλοφόρησαν το επίσημο video για το τραγούδι “Teardrinker”, σε σκηνοθεσία Loren­zo Diego Car­rera. Το τραγούδι προέρχεται από τον επερχόμενο δίσκο της μπάντας “Hushed And Grim”, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου.

“Hushed And Grim” track listing:

  1. Pain With An Anchor
    02. The Crux
    03. Sick­le And Peace
    04. More Than I Could Chew
    05. The Beast
    06. Skele­ton Of Splendor
    07. Teardrinker
    08. Push­ing The Tides
    09. Peace And Tranquility
    10. Dagger
    11. Had It All
    12. Sav­age Lands
    13. Gob­blers Of Dregs
    14. Eyes Of Serpents
    15. Gigantium

Μπορείτε να δείτε το video για το ”Teardrinker” παρακάτω:

Tags: , , , ,

Related Article


Leave a Comment

Captcha Plus loading...

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece