Connect with us

News Updates

NILE: Ο Karl Sanders θα κυκλοφορήσει το σόλο άλμπουμ “Saurian Apocalypse” τον Ιούλιο


Ο εγκέφαλος και πολυοργανίστας των NILE Karl Sanders ανακοίνωσε ότι η συνέχεια της σειράς “Sauri­an” έρχεται επιτέλους με την επικείμενη κυκλοφορία του σκοτεινού τρίτου κεφαλαίου της, “Sauri­an Apoc­a­lypse”, που θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουλίου μέσω της Napalm Records. Αυτό το τρίτο  μέρος του υπνωτιστικού έπους του Sanders, έρχεται  13 χρόνια μετά την κυκλοφορία του προκατόχου του, του “Sauri­an Exor­cisms” του 2009, και σχεδόν 20 μετά το εξίσου δυνατό “Sauri­an Med­i­ta­tion” του 2004.

“Sauri­an Apoc­a­lypse” tracklist:
01. The Sun Has Set On The Age Of Man
02. The Dis­em­bod­ied Yet Slith­er Among Us
03. The Evil Inher­ent In Us All
04. Skull Fuck Rit­u­al (Skull Breach Edition)
05. Nada Zaag
06. An Altered Sauri­an Theta State
07. Nihil Emplexus
08. Diver­gence: The Long Await­ed Third Pri­mor­dial Ascension
09. Mask Of Immutable Self Delusion
10. No Crea­ture More Deserv­ing Of Cat­a­clysmic Annihilation

Pho­to cred­it: Nill Silver


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright © 2022 Rock Hard Greece.

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece