Connect with us

News Updates

SHINEDOWN: Ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ “Planet Zero” και παρουσίασαν το ομότιτλο τραγούδι


Οι SHINEDOWN θα κυκλοφορήσουν το έβδομο στούντιο άλμπουμ τους, με το όνομα “Plan­et Zero”, στις 22 Απριλίου μέσω της Atlantic Records.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το επίσημο lyric video για το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου και μπορείτε να το δείτε παρακάτω μαζί με το Track­list του επερχόμενου άλμπουμ.

Track­list του “Plan­et Zero”:

  1. 2184
  2. No Sleep Tonight
  3. Plan­et Zero
  4. Wel­come
  5. Dys­func­tion­al You
  6. Dead Don’t Die
  7. Stan­dard­ized Experiences
  8. Amer­i­ca Burning
  9. Do Not Panic
  10. A Symp­tom Of Being Human
  11. Hope
  12. A More Utopi­an Future
  13. Clue­less And Dramatic
  14. Sure Is Fun
  15. Day­light
  16. This Is A Warning
  17. The Saints Of Vio­lence And Innuendo
  18. Army Of The Underappreciated
  19. Delete
  20. What You Wanted


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright © 2022 Rock Hard Greece.

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece