Connect with us

News Updates

VOIVOD: Κυκλοφόρησαν βίντεο κλιπ για το ομότιτλο του επερχόμενου άλμπουμ τους τραγούδι, “Synchro anarchy”


Οι Καναδοί καινοτόμοι του Pro­gres­sive sci-fi Met­al VOIVOD κυκλοφόρησαν το βίντεο για το ομότιτλο κομμάτι του επερχόμενου στούντιο άλμπουμ τους, “Syn­chro anar­chy”. Το κλιπ δημιουργήθηκε από τον Syl Dis­jonk της 5600 K Pro­duc­tions και μπορείτε να το δείτε παρακάτω μαζί με το Track­list του δίσκου.

Track­list του “Syn­chro anarchy”:

  1. Para­nor­mal­i­um
  2. Syn­chro Anarchy
  3. Plan­et Eaters
  4. Mind Clock
  5. Sleeves Off
  6. Holo­graph­ic Thinking
  7. The World Today
  8. Quest For Nothing
  9. Mem­o­ry Failure


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright © 2022 Rock Hard Greece.

  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece